Parasols

Parasol shop met vierkante, rechthoekige, ronde en zwevende parasols online. Bent u op zoek naar een mooie parasol voor in uw tuin of bij u op terras, dan bent u bij onze webshop op het juiste adres. Een parasol voor in uw tuin, terras of op het strand is dit de ideale vorm van zonebescherming terwijl u wel lekker kunt genieten van de buitenlucht.

Zwevende parasols

Zoekt u een parasol die niet de standaard in het midden heeft en boven u hangt dan is een zwevende de ideale oplossing. Deze zijn speciaal gemaakt om zwevend boven u te hangen. Wilt u hem bijvoorbeeld boven uw tuinset of loungeset dan kunt u de standaard aan de zijkant plaatsen, waardoor u hier geen last van heeft.

Zwevende parasols in verschillende maten

Op deze website vindt u zwevende parasols in verschillende maten, vormen en kleuren waardoor er altijd één bij uw ruimte past. Zoekt u bijvoorbeeld een grote parasol of juist een kleine dan kunt u bij onze afmetingen kijken en heeft u een specifieke kleur die u zoekt dan kunt u makkelijk verfijnen op kleur.

Wilt u een mooie trendy of moderne parasol dan kunt u bij onze vierkante of rechthoekige parasols kijken. Wij bieden ze in veel verschillende kleuren zoals beige, bruin, zwart en wit en verschillende maten aan, dus altijd een geschikt exemplaar dat bij u past. Een vierkante of rechthoekige parasol is ideaal voor op terras of als u er meerdere naast elkaar moet plaatsen.

Scroll naar boven