Zonnewijzers

Het bekijken van de tijd is tegenwoordig vervangen door onze smartphones en horloges maar als sinds 1500vc was de zonnewijzer het meetinstrument om redelijk nauwkeurig de tijd te bepalen. Nog steeds wordt de zonnewijzer zeer gewaardeerd als sfeervolle tuinaccessoire in tuinen en publieke ruimtes. Een zonnewijzer is een echte eyecatcher in uw tuin of bij uw bedrijf.

Je vindt bij Rolluikenzonwering.com online de grootste keuze aan zonnewijzers, een totaalassortiment in diverse modellen en afmetingen. Echte kwaliteitsproducten gemaakt van hoogwaardige materialen zoals messing, roodkoper, brons en aluminium. Losse zonnewijzers of complete sets met bijbehorende stenen, aluminium of gietijzeren sokkels.

Zonnewijzers voordelig online kopen

Een zonnewijzer is een functioneel sieraad voor iedere tuin. Een kwaliteitsproduct waar u jaren plezier van zult hebben! Zonnewijzers staan prachtig  op een zonnige plek in een kleine voortuin, de achtertuin of het terras. Ook bij publieke gebouwen of een bijzonder grote tuin is de zonnewijzer een gewaardeerd sfeerobject.

Belangrijk hierin is de keuze van het formaat van de sokkel en de zonnewijzer. Uiteraard kunt u bij Nostalux terecht voor advies op maat. Stuurt u ons een foto van de plek waar u een zonnewijzer wenst en wij helpen u met uw keuze.