Plisségordijnen

Plissé gordijnen zorgen voor privacy en regelen het licht in een ruimte. Daarnaast is deze raamdecoratie ook een belangrijke sfeermaker voor in huis. Met de keuze voor het ophangsysteem bepaalt u zelf hoeveel licht u binnenlaat.

De plissés worden geleverd met een apart bevestigingssysteem. Hierdoor kunt u ze op een eenvoudige manier ophangen.
PlissegordijnenExpert.nl heeft een groot assortiment aan kwalitatieve en goedkope plissé gordijnen en dubbele honingraat plisse gordijnen.

Op maat gemaakt

Plissés zijn geschikt voor elk type raam. Laat het product op maat maken, zodat het precies past bij de afmetingen van uw raam. U kunt een plissé mooi weg laten werken tussen kozijn, muur of wand (montage ‘in de dag’). Het is ook mogelijk de plissé op het kozijn of de muur te plaatsen (montage ‘op de dag’).

Spelen met kleur

Een plissé is een meerwaarde voor elk interieur. Trendy, sober, uitgesproken of klassiek. De collectie van Verano® bestaat uit zeer verfijnde stoffen en modieuze kleuren. De stoffen variëren in transparantie; van lichtdoorlatend tot volledig verduisterend.

Plisse voor een subtiele sfeer

Met een plissé gordijn kiest u voor gebruikersgemak. U kunt de plissé op elke gewenste positie vastzetten, zodat de juiste hoeveelheid licht uw kamer binnendringt. Plissé gordijnen zijn geraffineerd, subtiel en sfeermakers bij uitstek.

Plisse gordijnen bestellen

Scroll naar top