Raamdecoratie

De leukste muurstickers voor baby- en kinderkamers.
DecoDeco is een 100% Nederlands merk muurstickers: net even leuker en origineler! Ontwerpen voor jongens en meisjes, leverbaar in diverse kleuren en maten. Creëer je eigen muurdecoratie voor de baby- of kinderkamer!

Gordijnen

Plisségordijnen zijn ideaal voor het behouden van je privacy en maximaal genieten van het daglicht. Een top-down bottom-up plissé kun je niet alleen de onderkant naar boven doen, maar ook de bovenkant naar beneden. Bij ons vind je plisségordijnen op maat én standaard maten plisségordijnen.

Rolgordijnen zijn in Nederland het meest populaire type raamdecoratie. En dat is niet voor niets. Rolgordijnen zijn bijna overal te gebruiken. Ze zijn verkrijgbaar in vele soorten, maten, kleuren en kwaliteiten, waardoor er altijd wel een rolgordijn is dat past bij jouw situatie.

Vouwgordijnen ook wel bekend als roman shades, zijn gordijnen waarbij er horizontale vouwen in de stof zitten. Vouwgordijnen vouwen zich op in plaats van dat deze oprollen. Hiermee onderscheiden vouwgordijnen zich zowel op decoratief als functioneel gebied van andere soorten raamdecoratie.

Scroll naar top