Outdoor Living: loungesets in alle soorten en maten

Iedere tuin of balkon is anders en vraagt om een eigen inrichting. Bij een grote tuin kun je gemakkelijk een grote tuin set plaatsen. Heb je maar een kleine tuin of terras, dan kies je waarschijnlijk liever voor een stijlvolle outdoor living loungeset in een kleiner maatje.

Een loungeset kopen voor buiten is dan ook best lastig. Er zijn namelijk talloze loungesets in verschillende vormen en maten. Gelukkig hebben ze bij Tuinmeubelshop een ruim assortiment met allerlei soorten tuin loungesets. Van een hoekloungeset en een diningloungeset, tot een chaise longue of een lounge eiland. Jij hebt het voor het kiezen!

Outdoor Living - Super Lente Deals!

Materialen die je kan tegenkomen bij tuinmeubelen

Hier vind je verschillende materialen die je tegen kan komen op tuinmeubelen. Op deze pagina vertellen we kort de mogelijkheden. Wil je meer van het materiaal weten, dan kan je door klikken naar het specifieke materiaal door op “lees hier meer” te klikken.

Houten loungesets

Houten loungeset zijn tuinmeubelen die je kan indelen in 2 soorten hout: teakhout en steigerhout. Teakhouten tuinmeubelen bestaan al jaren, zijn tijdloos en traditioneel. Steigerhouten loungeset zijn vooral sinds 2007 populairder geworden. Over het algemeen is steigerhout goedkoper dan teakhout.

Wicker loungesets

Wicker loungesets bestaan al heel lang en zijn een doorontwikkeling van Rotan tuinmeubelen. Rotan is vlechtwerk van een natuurlijk vlechtdraad, zoals riet, lianen of bambo. Dit vlechtdraad is behoorlijk onderhoudsgevoelig en duur. Hier hebben ze toen wicker voor bedacht.

Wicker is een kunststof draad die je in alle kleuren en diktes kan verkrijgen. Hierdoor bestaan er dus wicker loungesets die de uitstraling hebben van het natuurlijke rotan vlechtwerk, echter doordat het wicker is, heb je er geen onderhoud aan. Het kunststof wicker draad kan namelijk niet gaan rotten zoals rotan.

Aluminium loungesets

Aluminium loungesets zijn loungesets met een open frame en zien er modern en strak uit. Het zijn vaak design tuinmeubelen met een zeer strakke lijn. Het aluminium is lekker licht en onderhoudsvrij. Aluminium loungesets zijn voorzien van een poeder coating die het frame een mooie kleur geven. Outdoor Living: Loungeset bestellen

Tuinmeubelen Online – alle tuinmeubels vindt u hier!

Outdoor Living

Een tuin zonder tuinmeubelen is als een huis zonder dak. De gezelligheid, sfeer en uitstraling die mooie tuinmeubelen met zich meebrengen zijn onmisbaar. Wanneer u echt van de buitenlucht wilt genieten dan bent u bij Tuinmeubelshop aan het goede adres. Alle producten zorgen ervoor dat u in uw tuin kunt genieten en ontspannen.

Tuinmeubelshop heeft prachtige loungesets en tuinsets waarop u alleen of samen met vrienden en familie echt kunt ontspannen. Lekker onderuit zakken met een goed boek, samen met uw partner een glas wijn drinken bij de ondergaande zon of gezellig dineren en borrelen met vrienden en familie.

Scroll naar boven