Muurstickers

Muurstickers zijn ideaal voor het snel en eenvoudig decoreren van je muur. Je geeft met een sticker een leuk accent aan die ene muur in bijvoorbeeld de woon-, slaap of studeerkamer of vergaderzaal.

Ook deurstickers en raamstickers behoren tot het assortiment. Er zijn muurstickers in allerlei stijlen verkrijgbaar waarbij je zelf het formaat en de kleur kunt kiezen. Zo zorg je voor een persoonlijke sticker die perfect in jouw interieur past.Vliesbehang

Vliesbehang is zeer geschikt om een fotobehang op te drukken, omdat het een sterk materiaal is dat tevens scheurvast is. Je kunt vliesbehang zelfs licht afnemen met een zachte (vochtige) doek. Met dit behang zorg je voor een prachtige fotomuur in bijvoorbeeld de woonkamer of gang, maar ook op kantoor in bijvoorbeeld een vergaderzaal.

Er is een veelheid aan afbeeldingen mogelijk op vliesbehang. Muurmode biedt je een uitgebreide standaard collectie waarbij wij een selectie van afbeeldingen voor je hebben samengesteld. Deze modellen worden in één of twee maten aangeboden, maar kunnen we ook in afwijkende, gepersonaliseerde maten voor jouw muur maken.
Lees verder

Scroll naar top