Wandverlichting klassiek en landelijk

Nostalux biedt u een ruime keuze in buitenverlichting, wandverlichting klassiek en landelijk. Buitenlampen met een traditioneel design die passen bij zowel klassieke als moderne omgevingen en gebouwen. De buitenverlichting is er in een breed scala aan soorten en stijlen. Buitenverlichting in de stijlen klassiek, nostalgisch en landelijk.

Zo zijn er prachtige nostalgische rond koperen buitenlampen, de klassieke vierkante of zeskante buitenlamp maar ook stijlvolle bronzen buitenverlichting in de categorie massief brons en koper. En natuurlijk de prachtige bolvormige buitenverlichting met Franse charme. Een grote en unieke collectie van hoge kwaliteit.


0 1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

Producten per pagina:
Sortering:

Monaco tuinlamp
J. v.d. Heijden incl. steun Brons
Buitenlamp Wolfsburg XL brons
Jan van der Heijden XL
Brielle
Jan van der Heijden L
Aken Lantaarn set 3x
Capital lantaarn 2-lichts
De Kennemer Lantaarn set 3x
IT Gigant
Lantaarn Klassiek
Dresden Tuinlamp
Buitenlamp De Vecht XL
Brandenburg brons M
Florida
Hannover
Klassieke muurlamp Singel XL
Dortmund
Amstel XL
Duisburg
Buitenlamp Notaris XL
Buitenlamp Mijdrecht XL
Buitenlamp Notaris koper XL
Aken Lantaarn
De Wormer
Buitenlamp Capital XXL
Amsterdam XL
Buitenlamp M 43 XL
Buitenlamp Notaris L
Oberhausen

0 1 2 3 4 5 6 7 8 volgende

Producten per pagina:


Buitenlampen stoer en eigentijds

De trend van dit moment zijn natuurlijk de mooie stoere en eigentijdse stallampen. Bij Nostalux tref je de stallamp in diverse uitvoeringen en stijlen. Gemaakt van brons, aluminium of metaal, in diverse maten en kleuren. De stallampen zijn te bestellen in de stijlen vintage, industrieel, klassiek, nostalgisch, landelijk en eigentijdse design buitenlampen. Voor ieder wat wils en voor elk budget. De verlichting is een aanwinst voor uw veranda, terrasoverkapping, buitenkeuken, paviljoen, blokhut en of prieel.