Wandverlichting klassiek en landelijk

Nostalux biedt u een ruime keuze in buitenverlichting, wandverlichting klassiek en landelijk. Buitenlampen met een traditioneel design die passen bij zowel klassieke als moderne omgevingen en gebouwen. De buitenverlichting is er in een breed scala aan soorten en stijlen. Buitenverlichting in de stijlen klassiek, nostalgisch en landelijk.

Zo zijn er prachtige nostalgische rond koperen buitenlampen, de klassieke vierkante of zeskante buitenlamp maar ook stijlvolle bronzen buitenverlichting in de categorie massief brons en koper. En natuurlijk de prachtige bolvormige buitenverlichting met Franse charme. Een grote en unieke collectie van hoge kwaliteit.


0 1 2 3 volgende

Producten per pagina:
Sortering:

Royal + K4 L
Volendam 1 XL
Saint Tropez L
K7A + kronen zeskante kap
Mechelen
Astro 1 set 3 stuks tuinlamp
Astro 1 set 3 stuks tuinlamp
Hanglamp Lindau L
K5 vierkante kap
Odense L
K7 zeskante kap
Muurlamp Capital S brons
Bergamo lantaarn A
Berlage L
Praag Klein type II
M37 L Buitenlamp
Janeiro
Bretagne Brons/Koper
K2A lantaarnkap
Buitenlamp Goteborg brons
Praag II Sokkel
Amstel L
Stallamp Vienna 1-lichts
Rimini 1-lichts
Grondspot Plus Ø27
Tuinlamp Montreal
Buitenlamp Spakenburg M
Californie muurlamp
Belleclaire muurlamp
Liverpool

0 1 2 3 volgende

Producten per pagina:


Buitenlampen stoer en eigentijds

De trend van dit moment zijn natuurlijk de mooie stoere en eigentijdse stallampen. Bij Nostalux tref je de stallamp in diverse uitvoeringen en stijlen. Gemaakt van brons, aluminium of metaal, in diverse maten en kleuren. De stallampen zijn te bestellen in de stijlen vintage, industrieel, klassiek, nostalgisch, landelijk en eigentijdse design buitenlampen. Voor ieder wat wils en voor elk budget. De verlichting is een aanwinst voor uw veranda, terrasoverkapping, buitenkeuken, paviljoen, blokhut en of prieel.